Få en smidigare vardag med en professionell barnvakt

publicerad 13 december 2023
- Av Redaktionen

När vardagen blir hektisk och tiden bara springer iväg kan det vara värdefullt att ha en hjälpande hand. Med en personlig barnvakt skapas plötsligt utrymme för alla måsten, viktig återhämtning och härlig kvalitetstid med familjen.

Allt fler familjer väljer professionell barnpassning

Ett dygn har bara tjugofyra timmar och det går helt enkelt inte alltid att bocka av allt på att-göra-listan. Därför väljer allt fler familjer i Sverige att vända sig till professionell barnpassning. En personlig barnvakt kan göra vardagen smidigare och skapa utrymme för stressfri familjetid. Kanske hämtar barnvakten dina barn från förskolan medan du avslutar arbetsdagen i lugn och ro – inget stressigt avslut, inga otåliga barn. Istället får barnen leka vidare och du hinner med dina måsten, vilket öppnar upp för mysig kvalitetstid utan onödig stress!

Få en barnvakt som passar just er

Alla familjer har sina egna unika behov och scheman – därför är det viktigt att du får en barnvakt som passar just din familj! En del familjer vill till exempel ha regelbunden barnpassning medan andra behöver mer sporadisk hjälp. Oavsett om ni bor i Karlstad eller Arvika finns det en barnvakt tillgänglig för att hjälpa er just när ni behöver det. Vill du ha hjälp med att hitta rätt för just era behov kan du kontakta ett myNannys barnpassningsspecialister. De ser även till att matcha dig med en barnvakt som passar dig personlighetsmässigt. På så sätt kan barnen alltid få en rolig stund tillsammans med sin barnvakt!

Fördelarna med professionell barnpassning

Fördelarna med att välja professionell barnpassning är många. Genom att välja en barnvakt från ett pålitligt barnpassningsföretag kan du till exempel vara säker på att alltid få en utbildad och certifierad barnvakt. Många företag ser till att deras anställda går säkerhetsutbildningar och kurser i olycksfallshantering för att kunna erbjuda en trygg och säker barnpassning.

Du slipper också oroa dig för administrativa detaljer som arbetsgivaransvar och kontrolluppgifter – allt sådant tas hand om av företaget. Skattepapper och andra avgifter sköts automatiskt, vilket gör att du kan koppla av och njuta av en riktigt smidig barnpassning.

Att välja professionell barnpassning är inte bara fördelaktigt för dig som förälder, det ger även barnvakten mycket bättre villkor. För unga som tar sitt första steg in i arbetslivet är barnpassning ofta det första riktiga jobbet. Genom att bli anställd genom ett erfaret barnpassningsföretag får barnvakten viktiga meriter och referenser inför framtida jobb. Dessutom är de försäkrade under alla sina arbetspass och erbjuds en trygg anställning med vit lön och pension.

Trygg och säker barnpassning behöver inte vara kostsam

Trots alla fördelar med professionell barnpassning behöver det inte kosta skjortan! Med RUT-avdraget kan du dra av 50% av kostnaderna upp till 75 000 kronor per person och år. Det innebär 150 000 kronor per år om ni är två föräldrar i hushållet. En trygg och säker barnpassning behöver alltså inte bränna hål i fickan!

Priserna på professionell barnpassning kan självklart skilja sig något mellan olika företag och upplägg men hos myNanny kan du få en pålitlig barnvakt från endast 149 kronor per timme – oavsett tid och upplägg. Din familj kan alltså få hjälp med hämtning och lämning på förskolan eller längre barnpassning under kvällar och helger till samma timpris!