Köksmästaren bjuder på julbord

publicerad 4 december 2015
- Av Bo Bäckman
Per Olsson är köksmästare på Best Western i Årjäng och hans absoluta favoriter är deras egen sill med blåbärssmak.
Per Olsson är köksmästare på Best Western i Årjäng och hans absoluta favoriter är deras egen sill med blåbärssmak.

årjäng (vb)

Det är snart jul och överallt lyser julpyntet upp städer och landsbygd. Butikerna förbereder sig för den stundande julshoppingen. Restaurangerna har planerat in i minsta detalj hur allt ska se ut, vad för maträtt som ska stå på julbordet och vilka artister som ska finnas på plats.

På Best Western i Årjäng är köksmästare Per Olsson mitt i julstöket. Han har studerat, och arbetat sig in i yrket och nu är han helt fast. För Per Olsson betyder jul mycket arbete.

Text och bild: CARINA TROPP

Fortsättning publicerad i papperstidningen 151204