Sjätte Hagforsboken av Schulman

publicerad 6 september 2019
- Av Dennis Johansson
Värmländska stjärnförfattaren Ninni Schulman har nu släppt nytt. Foto: ANNA-LENA AHLSTRÖM

KULTUR (VB)

Efter en avstickare till Stockholm med boken ”Bara du” är det med glädje Ninni Schulman nu återvänder till Värmland och Hagfors.

– ”När alla klockor stannat” är den sjätte boken i min serie om journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund, säger författaren.
Historien äger rum under varma högsommarveckor i samband med att ”Tinglöfspelet” om den legendariska urmakaren Johan Tinglöf ska sättas upp på Ekshärads hembygdsgård.
Det är inte bara de utstuderat hemska morden som skakar om poliserna. När golvuret hemma hos Petra börjar bete sig underligt – och verkar ha ett budskap till henne – vägrar hon först tro att det är sant.
– ”När alla klockor stannat” är en mörk berättelse, både på ett personligt psykologiskt plan och på ett samhälleligt, som känts mycket angelägen att skriva, säger Ninni Schulman.
Releasedatumet för boken var den 2 september, men redan under den gångna helgen kunde man i Ninni Schulmans bokmiljöer både träffa författaren och införskaffa ett signerat exemplar.

Läs mer i Värmlandsbygdens papperstidning den 6 september 2019
Försäljningsställen (lösnummer)
Helårsprenumeration endast 395 kronor – 50 nummer per år.