Ny chefredaktör

publicerad 9 februari 2018
- Av Värmlandsbygden

Dennis Johansson Hall utnämnd till chefredaktör och ansvarig utgivare

Dennis Johansson Hall har utnämnts till chefredaktör och ansvarig utgivare för Länstidningen Värmlandsbygden från och med den 1 februari 2018. Han har varit anställd som reporter på tidningens redaktion sedan 2011 och har även tidigare haft en självständig roll med stort eget ansvar, men nu tydliggörs att han ansvarar för allt redaktionellt arbete på Värmlandsbygden.

Dennis Johansson Hall har ett långt förflutet som journalist och har tidigare varit verksam vid bland annat andra tidningar i regionen. Han har också genom åren åtagit sig många uppdrag med idrottslig koppling, bland annat som speaker vid idrottsevenemang, och har därigenom blivit välkänd inom Värmlands idrottsrörelse.

– Det är med ett stort förtroende och samtidigt glädje som jag utnämner Dennis Johansson Hall till chefredaktör och ansvarig utgivare. Eftersom han hittills utfört sina arbetsuppgifter på ett förtjänstfullt sätt är jag övertygad om att han kommer att arbeta hårt med att utveckla Värmlandsbygdens redaktionella innehåll och synlighet samtidigt säkerställa att läsekretsen känner igen sig i sin tidning, säger Gunilla Norlén, Länstidningen Värmlandsbygdens vd och ägare.

– Det gäller att hela tiden arbeta med utveckling och förbättring och Dennis är en engagerad person som har mycket att tillföra, både när det gäller innehållet och när det gäller att möta nya läsare, framhåller Gunilla Norlén.

Länstidningen Värmlandsbygden grundades 1948 av centerrörelsen i länet och övertogs 2010 av Gunilla Norlén, som även äger systertidningen Länstidningen Östergötland. Båda tidningarna har hjärtat på landsbygden och vill vara lokalt förankrade publikationer som skildrar människor och händelser i den nära vardagen.