Guldklövernålen till eldsjälar

publicerad 28 juni 2019
- Av Dennis Johansson
Några av centervännerna som var på plats i Lyssås för att hylla Rolf och Rustan med guldklövernålen: Anette Eriksson, vice ordförande i kommunstyrelsen, Rolf Olsson, Erik Ulriksson, Rustan Pettersson, Daniel Bäckström, Ulla Carlberg, Göte Hultman, Katarina Johannesson, kretsordförande och ordförande i kommunfullmäktige, Lisbeth Karlsson. Foto: DENNIS J HALL

LYSSÅS (VB)

I måndags hyllades Rolf Olsson och Rustan Pettersson från Karlanda centeravdelning stort.
Båda har representerat den lokala styrelsen i 41 år och tilldelades Centerpartiets guldklövernål.

Hyllningarna visste inga gränser när ordförande Rolf och kassör Rustan fick ta emot det fina erkännandet genom varsin guldklövernål.

– Ni har stått för trygghet genom åren, både lokalt och till partiet i kommunen, säger Katarina Johannesson, kretsordförande för Centerpartiet Årjäng och kommunfullmäktige i Årjängs kommun.
Representanter från den lokala avdelningen, kommunala kretsen och riksdagen hade slutit upp. Köket i Rustans vackra hus på den idylliska västvärmländska landsbygden i Lyssås var fullproppat med centervänner som ville gratulera.

DENNIS J HALL
dennis.johansson@vby.se

FAKTA – Motivering till Rolf Olsson respektive Rustan Pettersson
”För ett mångårigt engagemang inom partiet. Ett arbete som troget och tråget utförts både i med- och motgång. För ditt mod, din integritet och klokskap.”

Läs mer i Värmlandsbygdens papperstidning den 28 juni 2019
Försäljningsställen (lösnummer)
Prenumerationserbjudande