Friköpt tomt med trerumshus

publicerad 10 juli 2015
- Av Bo Bäckman

Gts150710

hagfors (VB)

Hornnäs hittar du längs Klarälvens meanderbågar norr om Ekshärad på din väg längs väg 62 mot Stöllet. Närmaste bygd är just Ekshärad och här finns allt du behöver i form av service och infrastruktur.

Vår gård består av ett en och en halvplansvilla som har fyra rum och kök och med källare under en del av huset. Det har en boarea på 98 kvadratmeter och en biarea på 36. Huset har enskilt vatten och avlopp och värms med bergvärme.

På nedre plan hittar vi en hall och tar oss vidare in i ett sovrum och sedan till ett badrum med toalett, tvättställ och handdusch. Ytterligare ett badrum som är kombinerad tvättstuga finns på nedre plan. Det är utrustat med toalett, dusch, tvättställ och tvättmaskin. Köket har plastmatta på golvet och köksluckorna är ådringsmålade. Här finns spis, fläkt samt kombinerad kyl och frys. Vardagsrummet har trägolv och tapeter på väggarna.

På övre plan finns ett allrum med linoleummatta och sovrummet på övre plan har plastmatta på golvet. Källare finns under en del av huset, man tar sig in utifrån på västersidan om bostadshuset. Här finns pannrummet med bergvärmeanläggningen. Huset har två uteplatser, en i söderläge på nedre plan som är inglasad och på balkongen också inglasad i söderläge med markiser.

På gården finns också ett garage på cirka 50 kvadratmeter med plats för två bilar. Priset för denna lilla fina fastighet är 350 000 kronor.

Text: MARI NÄLSÉN
Bild: ANNA NYSTRÖM