Från Stockholm till Svensbyn

publicerad 11 juni 2015
- Av Bo Bäckman
Kläderna passar alla åldrar och gjorde att de föll såväl Anette i smaken, som många andra. Både tonåringar och pensionärer har hittat favoriter på klädställningen.
Kläderna passar alla åldrar och gjorde att de föll såväl Anette i smaken, som många andra. Både tonåringar och pensionärer har hittat favoriter på klädställ-ningen.

årjäng (vb)

På Stationscaféet i Svensbyn kan man hitta både det ena och det andra. Nu flyttar även en sval och stilren klädkollektion till landet i regi av Anette Nielsen.

Anette Nielsen är en världsvan människa, entreprenör och affärskvinna med ett öppet sinne för nya möjligheter. Hon välkomnar gärna tankesätt som får henne att tänka både annorlunda och nytt. Hon pendlar i dagsläget mellan Stockholm och Värmland, där hennes man Harald bor.

– Han är bokstavligt talat helt skogstokig, säger Anette med glimten i ögat. Han är en människa som behöver bo nära naturen, och jag själv pendlar mellan storstaden och landet. Hon tar en klunk kaffe ur den blommiga kaffekoppen på Stationscaféet hos Sinikka Ohlin. Regnet smattrar mot rutan, trots att juni månad har tagit sin början och alla längtar efter solsken.

Text och bild: JOSEFIN WALLIN

Fortsättning publicerad i papperstidningen 150612