Nyheter för tidningens läsare

publicerad 27 februari 2020
- Av Dennis Johansson

MEDIA (VB)

Fredagen den 28 februari 2020 kommer det första numret av Värmlandsbygden som morgontidning – för de flesta prenumeranterna boendes i Värmland.
Och till det lägger vi till ytterligare några nyheter.

Från och med vecka nio samarbetar Värmlandsbygden och NWT Media i skarpt läge.
Torsdagen den 27 februari trycktes den första tidningen hos tryckeriet i NWT-huset i Karlstad. Dessutom går, från och med nu, Värmlandsbygden med NWT Direkt:s distribution av morgontidningar.

Det innebär att de flesta av Värmlandsbygdens prenumeranter från och med i dag får tidningen som morgontidning. ”De flesta” innebär de hushåll som ligger inom ramen för NWT Direkt:s distributionsområde, övriga prenumeranter, inklusive samtliga prenumeranter utanför Värmland, får tidningen som tidigare – med posten.
Inom några få veckor kommer Värmlandsbygden även finnas tillgänglig hos mängder av återförsäljare där du kommer kunna köpa lösnummer.
– Vi är glada över att vi tagit det här steget av flera anledningar, säger Dennis Johansson Hall, Värmlandsbygdens ägare, och tillägger:
– Leveranserna från Östergötland till Värmland är en av de viktigaste orsakerna.
Med det menar Johansson Hall både klimatfrågan och problematiken med att prenumeranterna inte har fått tidningen i tid.
– Många har hört av sig genom åren med reklamation att de inte fått tidningen. Nu blir det en mycket större leveransgaranti för våra värmländska prenumeranter.

Nytt från och med nu är också möjligheten till autogiro för den som önskar.
– Vi vill öka möjligheten för alla att bli prenumerant av Värmlands gladaste och trevligaste tidning, som våra läsare säger, säger Johansson Hall och fortsätter:
– Alla kanske har råd med 40 kronor per månad istället för 400-500 kronor vid ett betalningstillfälle. Ännu billigare per månad blir det för pensionärer.
För att snabbast komma igång med autogirobetalning hänvisas du till www.vby.se, Värmlandsbygdens hemsida.

Från och med Värmlandsbygden den 20 mars kommer tidningen bevaka hela Värmland, inte bara Värmlands län, då Karlskoga och Degerfors kommuner tillkommer i tidningen.
– Att vi tar in Karlskoga och Degerfors känns självklart och inte en dag för tidigt. Det ska bli kul att få ännu mer värmländsk läsning i tidningen, menar Dennis Johansson Hall, som utlovar ytterligare spännande nyheter under våren.

Prenumerera:
HÄR

Kontakta tidningen:
dennis.johansson@vby.se

Utebliven tidning, nytt nummer:
010-480 99 00