Dags att testa kanin

publicerad 15 januari 2016
- Av Bo Bäckman
Själv har Rolf låtit röka ett kaninlår, perfekt på knäckebröd som mellanmål anser han.
Själv har Rolf låtit röka ett kaninlår, perfekt på knäckebröd som mellanmål anser han.

Gott nytt år alla läsare! Julen, nyåret och trettonhelgen har passerat i rask takt. Många trevliga möten med nära och kära och mycken god mat har ni förhoppningsvis fått avnjuta! En hel del rester tronar i kylskåpet gissar jag. Passa på att använda skinkan som inte lockar lika mycket längre till en god pyttipanna eller en fläskpannkaka eller den överblivna laxen till en läcker laxpudding!

Har ägnat mig åt en viss trendspaning inom det kulinariska området och något för mej överraskande funnit att uppfödande av kanin har ökat markant.

Text och bild: ROLF BÅVIUS

Fortsättning publicerad i papperstidningen 160115


Försäljningsställen (lösnummer)
Helårsprenumeration – 50 nummer per år (endast 495 kr)
Följ oss: Facebook och Instagram