Fiberuppkoppling ger möjligheter

publicerad 5 september 2015
- Av Bo Bäckman
Information ges av Fibergruppen och Zitius i kommunhuset, Ekshärad. I bakgrunden Patrik Rhoden, Zitius, till höger Per Werme, sekreterare i Västanberg- Basteruds fiberförening, i förgrunden Jonas Bergstrand, Fibergruppen.
Information ges av Fibergruppen och Zitius i kommunhuset, Ekshärad. I bakgrunden Patrik Rhoden, Zitius, till höger Per Werme, sekreterare i Västanberg-Basteruds fiberförening, i förgrunden Jonas Bergstrand, Fibergruppen.

EKSHÄRAD (LT)

Ett steg i taget, så är det för fiberföreningarna i Hagfors kommun, där man kommit lite olika långt i processen för fiberinstallation. Västanberg-Basterud fiber hade i mitten av augusti ett möte med en fiberinstallatör som fick redovisa vad de kunde göra för att hjälpa fiberföreningen att komma vidare. En kommunikationsoperatör fanns också på plats och informerade om sina tjänster.

Ett 40-50 tal personer hade kommit till kommunhuset i Ekshärad, både sådana som inte varit där förut, men även personer, som nu var intresserade att se hur man går vidare i planeringen.

Text och bild: INGER VAHLQVIST JANSSON

Fortsättning publicerad i papperstidningen 150904