Ica Mxi anordnar singelkväll

publicerad 10 november 2023
- Av Redaktionen

Ica Maxi Välsviken i Karlstad anordnar ikväll sin sjunde singelkväll, ett evenemang som lockade rekordmånga deltagare förra året. Kvällen är en del av firandet av Singles Day, en dag dedikerad till stoltheten över singellivet.

Ica Maxi Välsviken i Karlstad arrangerar sin sjunde årliga singelkväll under fredagen, i anslutning till Singles Day. Efter förra årets succé med rekordantal deltagare, ser evenemanget ut att fortsätta växa i popularitet.

Förra året slog vi rekord i antal personer som kom på vår singelkväll, det var jättekul. Det blir ju ett kvitto på att folk tycker det är kul att vi gör det här, säger Caroline Kullberg, ansvarig för singelkvällen, i ett pressmeddelande, enligt NWT.

Singels day, eller Guanggun Jie på kinesiska, har sitt ursprung från Nanjing University 1993 som ursprungligen firades av unga kinesiska män. Idag firas det både i Kina och världen över av både könen. Vanligen firas den 11 november.

Evenemanget inkluderar aktiviteter som tävlingar och provsmakningar, och är öppet för alla som är intresserade av att utvidga sitt sociala nätverk.

Ica Maxi Välsviken ser fram emot att välkomna både nya och återkommande deltagare till en kväll av mingel och gemenskap.