Veckans gård är Arnestorp belägen strax utanför Charlottenberg. En gård på cirka 8,8 hektar fördelat på flera skiften. Huvudbyggnaden är på cirka 108 kvadratmeter, och fastigheten har maskinhall/garagebyggnad med inrett gästrum. Här kan ni bo och trivas i många härliga år framöver, varmt välkommen.

Fastigheten är belägen strax norr om Charlottenberg, attraktivt och barnvänligt med endast cykelavstånd till det bästa orten har att erbjuda samt skola och dagis.

Bostadsbyggnaden är i ett och ett halvt plan och har tre rum. Vatten kommer från djupborrad brunn och avlopp är enskilt. Det värms med en kombination av el och ved.

På nedre plan finns en rymlig möblerbar entré som byggdes till 2016 och här finns eventuellt plats för ytterligare ett litet sovrum. Väggarna är målade, på golvet ligger laminatgolv och det finns plats för att hänga av sig ytterkläderna.

Köket är rymligt och har separat matplats. Köksinredningen är enkel med släta målade luckor. Det är tapet på väggarna och plastmatta på golvet. Utrustningen består av spis, spisfläkt samt kyl och frys.

Allrummet är ljust och rymligt och har fönster i två väderstreck. Här finns en murad spis med möjlighet att installera en kamin. På golvet ligger plastmatta och på väggen är det tapet. Det finns en murad vedspis också där man kan installera en kamin om man så önskar.

Från köket når man en inre hall med trappa upp till övre plan och på nedervåningen finns också ett badrum med duschkabin, wc och handfat samt ett pannrum eller groventré med ved/elpanna samt tvättmaskin. Här är golvet i betong och väggarna målade.

På övre plan finns en övre hall som är möblerbar. Här finns ingång till vindsgarderober. På övre plan finns två sovrum med garderober.

Det ena rummet har plastmatta på golvet och det andra heltäckningsmatta. Båda har tapet på väggarna.

Gällande övriga byggnader finns på gården en garagebyggnad/ maskinhall i fint skick på 152 kvadratmeter. Den har gjuten platta, plåtbeklädda väggar och tak och en stor garageport med en höjd av tre meter.

Det ingår också ett dubbelgarage med två portar samt ett rum med borrhål, hydrofor och pump.

På övre plan finns ett stort inrett rymligt gästrum/samlingsrum med träpanel på väggar och i tak. Ingång till loft med plats för förvaring samt vidbyggd carport. En äldre stolpbod finns också på fastigheten.

Gårdens totalareal är på 8,9 hektar fördelad på 4,5 hektar skogsmark, inäga 3,7 och resten övrig mark.

Fastigheten är belägen i en naturskön bygd med fin natur och tillgång till flera fina sjöar och en tjärn med bra bad- och fiskemöjligheter.

Här har du närhet till flera fritidsaktiviteter sommar som vinter, med bland annat Edas golfbana med 18 hål. Valfjällets alpinanläggning.

I Charlottenberg finns ett fint shoppingcenter med ett stort utbud av butiker.

Närhet till den norska gränsen och endast cirka 1,5 tim från Oslo. Till Gardemoen är det 12 mil och till Arvika 3,8. Endast cirka 1,5 km till skola och dagis i Charlottenberg. Skolskjuts är möjligt.

Vad är då priset på den här lilla fina fastigheten? Det kan faktiskt hända att du kan få den under miljonen. Utgångspriset ligger nämligen på 975 000 kronor.

Text: MARI NÄLSÉN
Bild: SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

Share