”Jag kommer att göra mitt jobb! Jag kommer att föra ut Filipstads namn i Sverige” lovade Alex Schulman publiken i Filipstad. Foto: ADRIAN PEHRSON/BOOKMAKERS FÖRLAG

FILIPSTAD (VB)

– Jag kommer att göra mitt jobb! Jag kommer att föra ut Filipstads namn i Sverige.
Det sa en märkbart rörd Alex Schulman från scenen när han officiellt utsågs till Filipstads 29:e ambassadör i ordningen.

En utmärkelse som också handlar om en uppgift – att närmaste året marknadsföra Filipstad.

Varje år sedan 1991 har Filipstad haft en egen ambassadör. En hederstitel som innehas ett år och där titelbäraren förväntas marknadsföra kommunen på sitt sätt under ambassadörsåret. Sedan några år tillbaka är det under Nationaldagsfirandet den 6 juni som den nya ambassadören avslöjas och så var det även det här året då den 29:e i ordningen skulle utses.

BRITTA NYBERG

Läs mer i Värmlandsbygdens papperstidning den 14 juni 2019
Försäljningsställen (lösnummer)
Prenumerationserbjudande

Share